kilox gotas precio ecuador ivermectina para que sirve precio mexico remedio ivermectina preço ivermectina para escabiosis dosis ivermectin for parasites quantos ivermectina tomar por peso comprare ivera ivermectin side effects dogs

06 18 99 78 56

Website ontwerp
Twig & Forest is het duurzame merk voor de reizende consument.  Wij vinden dat je als consument overal bewust moet kunnen kiezen voor gezonde, eerlijke producten. Ook onderweg. Daarom zijn wij Twig & Forest gestart. Hét duurzame merk voor de reizende consument. 
Doelstelling Klant

Ik ben gevraagd om de nieuwe website te ontwerpen voor Twig & Forest. Het logo, de huisstijl en de campagne richting was eerder al bepaald en tijdens dit project werkte ik dus nauw samen met de overige designers & marketeers. De uitstraling van T&F moest één stijl hanteren in alle uitingen, zonder de creativiteit per uiting te verliezen. Zo ook de website!

Ontwerp website
De gele huisstijl kleur van Twig & Forest is een echte eyecatcher en deze heb ik dan ook als rode draad gebruikt binnen het ontwerp van de website. Naast het ontwerp van de website ging ik aan de slag met een selectie stockfoto materiaal die uitstekend aansloot bij de uitstraling van T&F. Deze stockfotografie is zo geselecteerd, dat we deze later ook kunnen gebruiken in de diverse campagne uitingen.
Samenwerking extern team
De website van Twig & Forest is gebouwd door een extern team, wat zowel de front-end als back-end van de website verzorgde. Dit betekende dat ik tijdens dit project nauw in contact stond met de ontwikkelaar van de website. Na contact met de ontwikkelaar koppelde wij vaak samen de voortgang terug aan het team van T&F. Door het vertrouwen van T&F verliep deze samenwerking dan ook erg soepel en een stuk vlotter, doordat ik direct met de ontwikkelaar kon schakelen over de benodigdheden binnen de website.
Riccardo de Waal - Twig & Forest
Werken met Bart betekent in korte lijnen snel en efficient schakelen. Zijn enthousiasme, felixibiliteit en expertise zijn voor mij reden om te kiezen voor een duurzame relatie met Bart Oosterveer
Aanvullende diensten
Het T&F ontwerp is via een online call gepresenteerd en daarna opgeleverd in een online prototyping tool. Hierdoor kon Twig & Forest na de presentatie gemakkelijk zelf de website “testen” zonder dat deze helemaal ontwikkeld hoefde te worden.