ivermectina precio cruz verde ivermectina gotas dosis para que sirve is ivermectin safe for guinea pigs how long does ivermectin stay in a dog's system pastillas ivexterm para que sirve what happens if you take ivermectin without covid

06 18 99 78 56

Voor strategisch Adviesbureau Turacien maakte ik een maatwerk website. De oude website was overvol en onrustig. Samen met Turacien werd er een nieuwe structuur opgezet. Ook maakte ik enkele visuals, die de kernwaardes van Turacien goed in beeld brengen.
Doelstelling Klant
Turacien had behoefte aan een website met meer overzicht en structuur. De nieuwe stijl, content en opbouw zijn gefocust op het overzichtelijk in beeld brengen van hun dienstenpakket en visie. Ook de laadtijd en het makkelijk aanpassen van de website kwam in het kennismakingsgesprek ter sprake.
Doelstelling Klant
De nieuwe website van Turacien is opgebouwd rondom 4 kerndiensten. Vanuit deze diensten kan de bezoeker gemakkelijk navigeren naar de daarbij behorende nieuwsberichten, teamleden en subdiensten. De site maakt gebruik van verschillende wit en grijstinten om de rust te bewaren, de kleur rood is de zogeheten “actie-kleur” die verschillende call-to-actions laat opvallen.
Laadtijd
Door de gebruikte afbeeldingen te optimaliseren en door de website custom op te bouwen, is er ook qua laadtijd een flinke verbetering op te merken. Bij het opleveren van de website werden ook enkele uitlegvideo’s meegestuurd, zodat Turacien zelf aan de slag kan met bijhouden van de website!
Aanvullende diensten
De website van Turacien werd opgeleverd inclusief SEO teksten voor vindbaarheid. Door per pagina een custom titel en omschrijving in te stellen zorgen we dat Turacien optimaal gepositioneerd staat in Google. De website wordt nauwlettend in de gaten gehouden, en wordt nog altijd maandelijks geoptimaliseerd, zo blijft Turacien zich online altijd ontwikkelen!
Aanvullend
‘Samenwerken met Bart betekent werken aan een gezamenlijk succes. Bart pakt het professioneel en transparant aan. Hij heeft voor ons alles verzorgd: vanaf het design tot aan de beveiliging. Met als resultaat de perfecte website voor onze organisatie.’