comprar ivermectina rio de janeiro how to take ivermectin tablets ivermectina es anticoagulante para que sirve ivermectina genfar 0.6 order ivermectin online

06 18 99 78 56

Website ontwerp, social media & grafische uitingen
Snoeck Electro Centraal is een zelfstandige groothandel gespecialiseerd in de verkoop van elektrotechnische producten. In haar meer dan 100-jarige bestaan heeft zij een positie weten te verwerven in de markt van de elektrotechniek in zowel de nieuwbouw, renovatie, industrie als in de utiliteitsbouwbouw. De website van SEC was verouderd en toe aan een flinke update, om zowel off- en online de specialisatie en ervaring van SEC te laten spreken!
Doelstelling Klant
Een website / webshop combinatie gericht op zowel aangesloten als niet aangesloten installateurs binnen het netwerk van SEC. De website werd voor zowel desktop, als tablet en mobiel compleet ontworpen en er werd uitgebreid gekeken naar het betaalproces om deze te optimaliseren.
Desktop, Tablet & Mobiel
De website is mobile first ontworpen en later werd dit ontwerp uitgewerkt tot een compleet desktop en tablet pakket. Om het aantal klant aanmeldingen te stimuleren is de gehele catalogus online overzichtelijk te bekijken, zonder in te loggen. Deze is opgesplitst is 11 hoofdcategorieën, die gemakkelijk vanuit iedere pagina te bereiken zijn.
Filterfunctie

Door een uitgebreide filterfunctie op te zetten, brengen we iedere bezoeker op hun eigen manier naar het gewenste product. Er werd uitgebreid aandacht besteed aan een indeling van de website die de ervaring en visie van SEC vertaald en tegelijkertijd conversie stimuleert. Door de vrijheid die SEC mij gaf binnen dit proces, kon de tijd efficiënt ingedeeld worden en zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen.

Overige diensten
Naast het ontwerpen van de website verzorgde ik ook het ontwerp van verschillende grafische uitingen voor SEC. We zitten regelmatig rond de tafel om nieuwe acties te bespreken en te verzinnen. Uit deze meetings zijn al verschillende gave dingen komen rollen; Een klanten wervingsbrochure, diverse acties met bijpassende flyers en social designs en creatieve manieren om het bereik van de vacatures te verhogen.
Tiemen Suyker - Snoeck Elector Centraal

Samenwerken met Bart Oosterveer Vormgeving ervaren wij als zeer prettig. Bart weet heel goed onze wensen en behoeftes om te zetten naar duidelijke en goed uitgewerkte voorbeelden. Daarnaast is Bart zeer flexibel, en snel in het uitwerken van de door ons gestelde vraagstukken.