is ivermectin over the counter in australia vermectin comprimidos is ivermectin available in canada stromectol amazon canada how to buy ivermectin in canada ivermectina bula pdf posologia dosis de ivermectina en gotas para adultos ivermectina 6mg para humanos

06 18 99 78 56

Website ontwerp & ontwikkeling, social media, campagne materiaal
Bij Grand Café Plein 7 kan iedereen de hele dag door terecht om elkaar te ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Daarnaast bieden ze een breed aanbod aan sfeervolle vergaderruimtes, voorzien van alle gemakken. Plein 7 vond dat dit online nog niet duidelijk naar voren kwam. Ik werd ingeschakeld om een nieuwe structuur op te zetten en om de website te ontwikkelen.
Doelstelling klant
Plein 7 had een lastig te beheren website, die daardoor niet altijd up-to-date was. Een gebruiksvriendelijke website voor zowel bezoeker als Plein 7, werd als doel gesteld. Er is extra aandacht besteed aan het in kaart brengen van de verschillende ruimtes die Plein 7 beschikbaar heeft gesteld.
Front-end editor
Door de website op te bouwen met een visuele editor kan Plein 7 gelijk zien hoe wijzigingen eruit zien die ze doorvoeren aan de website. De layout van de verschillende pagina’s is vastgezet in het ontwikkelingsproces, de inhoud kunnen zij zelf gemakkelijk aanpassen. De focus lag op de 3 belangrijkste punten: Acties, Zaalverhuur en het Menu.
Video achtergrond
Op de voorpagina komen deze punten terug in 3 simpele blokken met korte, directe omschrijvingen. De video staat centraal om de sfeer bij Plein 7 over te brengen. Voor de zaalverhuur pagina’s ontwikkelde ik een speciale opzet, waarbij bezoekers razendsnel tussen de verschillende zalen kunnen schakelen. Tevens is er voor iedere zaal een custom pagina aangemaakt, die uitstekend vindbaar zijn door deze te optimaliseren voor Google.
Aanvullende diensten
Voor Plein 7 ontwerp ik ook de verschillende social media en de grafische uitingen rondom verschillende acties en evenementen. Aan het begin van iedere maand spreken we af om de berichten in t plannen en door te nemen. Na dit gesprek worden de berichten vormgegeven en vervolgens na goedkeuring op de Instagram en Facebook geplaatst. Naast de Social Media verzorgde ik ook enkele grafische uitingen zoals flyers, brochures en advertenties.
Maritsa Venhof - Eigenaresse bij Plein 7 Woerden

‘Bart heeft onze website volledig in een nieuw jasje gestoken en verzorgt voor ons diverse advertenties en social media posts. Het is prettig samenwerken met Bart; hij denkt mee, begrijpt goed wat bij ons bedrijf past en kan vooral snel schakelen. Zijn flexibiliteit is voor ons heel fijn werken!’