how much ivermectin do i give my guinea pig ivermectin tablet for dogs price efeitos colaterais do ivermectina do u need a prescription for ivermectin can i use ivermectin pour on for goats

06 18 99 78 56

Komplot is een Area op het event “Midzomer Festival” te Utrecht. Samen met een team van 8 man organiseerde we deze stage waar house, techno, disco en elektronische muziek werd gedraaid. Ik was verantwoordelijk voor het logo en de social campagne, van planning tot ontwerp.
Doelstelling Klant

Een stijl die zowel vaste bezoekers van het Midzomer Festival aansprak, maar ook een nieuwe doelgroep zou aantrekken, leeftijd 21+. Naast logo + promotiemateriaal ook diverse unieke social media posts om het festival te promoten.

Logo

De uitstraling van Komplot moest geschikt zijn voor iedere leeftijd, jong en oud. Door gebruik te maken van verschillende vrolijke kleuren en opvallende vormen komt dit duidelijk naar voren. De ogen zijn een hint naar de betekenis naar het woord Complot, de letter K bovenin dient als kleiner icoon/beeldmerk gebruikt te worden bij toekomstige edities.

Video Materiaal

Naast het ontwerpen van het logo heb ik ook diverse video’s ontwikkeld voor Komplot. Deze video’s werden op de verschillende social kanalen geplaatst, om zo meer bereik en “hype” te creëren  voor het evenement.

Aanvullend

Voor Komplot maakte ik naast social posts verschillende grafische uitingen ter promotie. Tevens werden foto’s bewerkt met afbeeldingen van DJ’s en het logo erin, om zo meer herkenning te scheppen in de tijdlijnen op de social kanalen. Onderstaande Fotografie is verzorgd door Tony Perez.