cat mange ivermectin dose recommended dose of ivermectin barato quanox can i get ivermectin in south africa ivermectina en english

06 18 99 78 56

Website ontwerp & ontwikkeling
‘Laagdrempelig met een twist’, luidt het credo van Hex by Paul en Inge. Iedereen is welkom, van koffie en taart tot een tot een uitgebreid diner met bijpassende wijnen. Mooie en verse producten, die tegelijkertijd heel betaalbaar zijn. “Een goed prijs-kwaliteit verhouding vinden we heel belangrijk.”
Doelstelling Klant
De website van HEX sloot niet aan bij de nieuwe weg die men wilde inslaan met het bedrijf. Tevens was de nieuwe website lastig te onderhouden, erg langzaam en klopte de opbouw niet. Mij werd gevraagd de website beter te laten aansluiten bij de gewenste uitstraling en om deze toegankelijker te maken voor zowel eindgebruikers als bezoekers!
Okergeel
Het interieur van HEX is ontworpen door Studio Piet Boon. De minimalistische, van accentkleur gebruikmakende stijl wilde ik terug laten komen in de website. Clean, okergeel, goud, organisch en toegankelijk werden de keywords binnen het ontwerp proces. Het idyllische grachtenpand van HEX is doorgaans in portrait mode op de foto gezet. Op de website komt het meeste beeldmateriaal terug in deze layout, als hint naar het pand, maar ook om de foto’s beter tot hun recht te laten komen.
Plate CMS
De website van HEX is gebouwd in het CMS Plate. Plate bevat vrijwel alle voordelen van andere control management systemen, echter winnen zij de race op zowel laadtijd als zoekmachine optimalisatie. De website kan HEX gemakkelijk zelf up-to-date houden, terwijl de structuur van de website altijd netjes onderhouden wordt door het team van Plate. Dit betekend dat HEX gebruikt maakt van een hoogwaardige, maatwerk website die niet onderdoet aan die van de concurrenten in de markt!
Inge Janmaat - Hex Oudewater
Bart is snel in handelen, meedenkend in het proces en all-round creatief! We ontvangen onwijs veel complimenten over onze website, en zijn dus ontzettend blij dat we voor een samenwerking met Bart hebben gekozen.
Aanvullende diensten
Tijdens dit project werkte we met een tweezijdige checklist, waarbij beide partijeen met hun eigen taken aan de slag gingen. Na het afronden van de broodnodige functionaliteiten binnen de website ontving HEX een video handleiding hoe zij de website konden vullen. Overige functionaliteiten werden tussentijds gebouwd, enkele zijn nu nog uitgeschakeld. Via de back-end kan HEX deze functionaliteiten zelf inschakelen waar nodig.