ivermectina piojos dosis ivermectina e ibuprofeno what to expect after taking ivermectin for scabies how to use ivermectin pour on for goats buy simpiox ivermectine naturel mectizan 3mg dosage kilox ivermectina 0.6 solucion oral para que sirve

06 18 99 78 56

Different Beauty – voorheen Different Nails –  biedt sinds kort een nieuw dienstenpakket aan haar klanten. Dit in combinatie met het verhuizen van Vleuten naar Woerden, bracht Different Beauty bij mij voor het herzien van haar naam, logo, website, huisstijl en complete campagne plan.
Doelstelling Klant
Een nieuwe stijl met een clean, moderne en stoere uitstraling. Antraciet en donkergrijs gemixt met wit & goud voor de “Beauty”. De website duidelijk te navigeren, met de nadruk op de diensten en grote sfeer & impressiefoto’s.
Logo concepten
Different Beauty ontving van mij 3 logo concepten, waarvan wij uiteindelijk verder zijn gaan werken met 1 concept. Dit concept is uitgewerkt in 3 verschillende kleuren. Bordeaux rood met Paars voor luxe, Antraciet en Goud voor Beauty en Wit & Zwart voor de Moderne stijl.
Reserveringssysteem

Na het vaststellen van het logo ontwerp is er snel doorontwikkeld naar visitekaartjes en overige grafische uitingen. De website is ontwikkeld in WordPress en volledig zelf te beheren door Different Beauty. Binnen de website zit ook een speciaal reserveringssysteem waar zij hun afspraken in kunnen beheren.

Angeline Kabel - Different Beauty

Bart Oosterveer luistert goed naar de wensen van klant en komt met creatieve innovatieve oplossingen. Bart durft kritische vragen te stellen om de kern van het probleem op tafel te krijgen. Hiermee laat hij de klant tot nieuwe inzichten komen.