ivermectin prevention how many doses of ivermectin for scabies stromectol scabbia dosis de ivermectina en perros con sarna ivermectina vitamedic 6mg caixa com 4 comprimidos professor borody ivermectin patente ivermectina

06 18 99 78 56

Logo, huisstijl, flyer, visitekaartjes, website, campagne stijl
Bistro Lokaal is een gezellige plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, en vers gemaakte sandwich of een overheerlijke lunch of diner uit eigen op keuken. Binnen Bistro Lokaal wordt gebruik gemaakt van streekproducten uit Woerden en omstreken. Deze lokale touch werd de rode draad in het huisstijl en logo ontwerp wat ik voor hun mocht verzorgen.
Doelstelling Klant

Zo’n 2 weken voor de opening werd ik gebeld door Esther en Niels, met de vraag om hun nieuwe logo, menukaart, flyers en visitekaartjes te ontwerpen. Een stijl met een industriële uitstraling en met een herkenningspunt voor de Woerdenaren als hint naar de gebruikte lokale producten.

Logo ontwerp

Vanuit de brainstormsessie heb ik 2 logo concepten opgeleverd, beide met herkenningspunten die te maken hebben met Woerden. Na het vaststellen van de richting, heb ik het logo verder uitgewerkt en printklaar gemaakt.

Brandbook

Door bij het logo direct een brandbook op te stellen, konden we snel door naar het ontwerpen van de menukaarten, visitekaartjes en overige uitingen. De industriële en ambachtelijke styling komt terug in alle uitingen van Bistro Lokaal, wat zorgt voor eenheid en herkenning!

Aanvullende diensten

Na een succesvolle opening heb ik nog altijd nauw contact met Bistro Lokaal. Bij verschillende evenementen gaan we rond de tafel zitten om te bespreken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van promotie en reclame. Naast de huisstijl zijn er ondertussen ook al verschillende stickers, flyers en kledingstukken opgeleverd in bijbehorende stijl.

Esther van Roon - Eigenaresse Bistro Lokaal
Bart heeft voor ons de vormgeving gedaan toen wij vorig jaar Bistro Lokaal overnamen. Een sprekend en herkenbaar logo, menukaart, visitekaartjes en de website heeft Bart voor ons ontworpen. Het persoonlijke contact in combinatie met de korte communicatielijnen maakt dat wij Bart zeker aanraden!